Testa mig ännu en gång?

Just nu är jag så sugen på att testa mig bara för att vara helt säker på att det blir ett till plus. Men två positiva tester borde ju räcka. Istället för att lägga en hundring på ett test så kan jag ju lägga det i Litens spargris där vi ska spara pengar till att köpa grejer till honom/henne det är ju faktiskt en del grejer som måste hem.
Vad tycker ni är det viktigaste att köpa? Utan att tänka något speciellt så kom några saker upp:

- Vagn
- Säng
- Babyskydd
- Kläder
- Blöjor
| | En kommentar |

Inget godissug

Sen jag började känna mig gravid har jag inte haft något godissug, vilket är jäkligt skönt med tanke på att jag förut var en riktig godisråtta, vilken även syns på mig, jag ser ju redan gravid ut innan jag var gravid ;) Men jag mår inte så dåligt över att ha lite mage, jag har alltid varit sån och får nog bara accepterar läget, även om man ibland önskade att man var smal som alla andra. Så klart vet jag att inget syns ännu, men kan vara kul om några veckor och minnas hur man såg ut då ibörjan :)

Magen med Benjamin | | Kommentera |

Besök på stan

Idag var vi en sväng på stan, jag och min andra syster (jag har två) båda vet nu om att dom ska bli mostrar, och den yngsta av dom hon frågade idag om hon kunde få följa med på något av ultraljudena, vilket jag absolut inte trodde om henne och får man ta med mer än en person så ska hon absolut få följa med. Men hon är väldigt glad att jag är gravid. Pappa fick även veta om att han ska bli morfar, han tog det så enkelt så honom var jag inte ens nervös för att berätta, jag sa bara du ska bli morfar i Mars, då frågade han först åt vem av oss, sen sa han bara att har vi inte lärt oss något av det han sagt, vi skulle ju gålla oss tills vi gifte oss. När jag ska berätta för mamma vet jag inte ännu, dom flesta tycker att jag ska vänta till efter v.12 och ultraljudet men det känns elakt när alla andra vet men inte hon. Och pojkvännens släkt vet inget ännu, kanske berättar vi i helgen?
I allafall idag var vi på stan och gick å kikade i affärerna, och jag hittade en sån otroligt gullig pyjamas (vi kollade faktiskt kläder till våran kompis som ska föda vilken dag som helst). Men det är ju inte svårt att hitta söta saker åt dom små, hittade även en jätte söt nalle som kostade 30:- men jag köpte inget. Det känns alldeles för tidigt, hade inte jag varit så nyfiken så hade jag vetat imorgon att ingen mens kom och då kanske tagit test, fast jag är alldeles för ivrig och nyfiken för sånt, så i söndags plussade jag ju! 54% chans att det visar postivit och det gjorde det ju <3
En sak jag märkt är att jag blivit känsligare för lukter, för några dagar sedan när jag och syster var ute med hundarna så kände jag kattpisslukt, hon kände den efter några meter men jag kände den på långt avstånd. Likadant idag när jag och lillasyster fikade så drack hon någon dricka som luktade väldigt konstigt, jag har aldrig reagerat på den tidigare men idag kände jag minsann lukten!


Jag är så glad över Liten i magen <3
Att jag kommer få vara delaktig i allt detta, att han eller hon kommer växa i mig.
Att det är jag och T som gjort denna lilla varelse, det är helt sjukt egentligen!
Tänk när jag kommer känna dom små sparkarna och se magen växa.


| | Kommentera |
Upp