Dom finaste <3Det gör ont att veta att detta är vovvens sista natt med oss. Benjamin gillar verkligen henne och blir glad så fort han ser Noomi. Men hon kommer få det bra. Jag får se när jag får orken att ta tag i bloggen igen, just nu ska jag ta en sak i taget..
Benjamin | | En kommentar |

Svar till "Plågeri"

Jo jag håller med att det var djurplågeri, men veterinären berättade ingenting han kom in gav spruta gick ut, gav spruta gick ut, och sådär, jag var 15 och visste inte hur en avlivning på hund gick till. Nej han skulle inte behövt avlivats om vi hade bott annorlunda men man kan inte flytta för en hund tyvärr. Mamma ville inte och jag var som sagt bara 15. Han var aggressiv, när han var 1½ hade han bott i 8 hem och blivit misshandlad. Han var aggressiv och vi tog hjälp av hundpsykologer och gick till veterinären men tyvärr blev det ingen förändring och vi bodde mitt i stan och stötte på människor oavsett om vi ville eller inte. Så ja han var tvungen att avlivas för att omplacera honom en gång till kunde jag inte leva med. Hon vi köpte hunden av var inte ärlig när vi köpte honom.
Benjamin | | Kommentera |

Förändring på gång - igen?

Benjamin har sovit själv i sin säng i nästan 2 månader men nu helt plötsligt vill han inte det längre. Han vaknar och är ledsen och lägger man ner honom där efter han ätit på natten börjar han gråta :(  Så dom senaste nätterna har han sovit med oss. Vi får börja om kanske, eller låta honom sova dom timmar han "kan" i sin säng och när han vaknar på natten är det bara lägga över honom. Aja, i natt sov han från 21 - 06 men var vaken 10 minuter vid kvart i 10. Riktigt skönt att få sova ut ordentligt. 


På tal om något helt annat - på fredag somnar våran hund innan. Klockan 13.00 fick vi tid. Jag hoppas allting kommer gå lugnt och fint till. När vi avlivade min förra hund så tog det 1 timme och 3 lugnande innan han fick sin insomningsspruta och han ville verkligen inte somna in och det var jobbigt att sitta där och tro att han skulle somna in men han bara kämpade på. Jag och Tobias ska vara med henne, lillasyster ska vara barnvakt åt Benjamin man kan ju inte styra över honom och vill inte att hon ska bli stressad av att han blir ledsen och försöka trösta honom sen ville vi kunna ge henne den sista tiden själv.  Men på något konstigt viss känns det som det är rätt beslut, jag kommer sakna henne otroligt mycket men jag kan inte tänka på mig utan på henne och jag vill inte att hon ska lida. Man ser hundar här ibland när man är ute och går som har ont men ägarna kämpar på. Jag önskar att det finns en spruta att ge oss när jag blir gammal så jag kan bestämma själv när jag ska somna in.
Benjamin | | 4 kommentarer |
Upp