Mina finaste killar

I söndags vaknade Benjamin med massor av prickar. Trodde det såklart var vattkoppor meeen det visade sig rätt snart att så var inte fallet. Fick tid på bvc i tisdags och tydligen är det virusprickar. Det kan komma om man varit/är förkyld. Igår blev Anton 16 månader, han är nu lika gammal som Benjamin var när Anton kom. 
Tiden går så otroligt fort. Imorgon väntas dagis igen något som Benjamin verkar sakna då han tjatar en del om dagis.
 
Den 25e ska vi till ögondoktorn för Benjamins skelning, får se vad som sägs, den börjar bli lite bättre nu igen och han skelar inte lika kraftigt längre.På bilden jag la upp nu ser inte skelningen så allvarlig ut men ibland ser det mycket värre ut :/
 
 
 
Sandra | | Kommentera |

Vi lever

Jag jobbar nästan dagligen nu. Det går bra för barnen på dagis och det känns så himla skönt. 

Med barnen är allt bra, Benjamin har börjat babbla massor, vi har varit lite oroliga men nu finns det inget stopp, han pratar och pratar, nya ord kommer heela tiden och han pratar oftast i två ordsmeningar men ibland har både tre och fyra ord dykt upp. Han har lärt sig säga pappa Tobias så det säger han väldigt ofta eller det låter mer 'Pappa Tias'.

Anton växer som ogräs och utvecklas massor. Han och Benjamin är inte så lika varandra varken utseendemässigt eller på sättet och vara. Anton hatar när man säger till honom saker och skriker rakt ut, han gillar inte att hålla i handen och han har svårt att sätta sig ner och göra något, men hammare och en sån där 'bankplatta' älskar han. 

Som sagt jag jobbar rätt mycket nu, när barnen sover så försöker jag ta mig till gymmet för nu ska kilona bort. 
Sandra | | En kommentar |
Upp