mitt i veckan

Igår var jag på riktigt bra humör, solen lyste och allt kändes bara såå härligt. Vi tog en sväng till öppna förskolan igår, den i kyrkan får ta oss till den 'stora' när snön vill försvinna. Tvillingvagnen är ingen höjdare att dra. Jag fick tillbaka min samsung igår också, den var på lagning för trasig skärm. Idag är det grått och trist igen, men för varje dag som går är det ju en dag närmare våren. Idag ska jag jobba i eftermiddag, barnen kommer bara vara på dagis i två timmar. Helgen får vi se vad vi planerar, jag är sugen att dra till tropicariet på kolmården men som sagt vi får se.
Sandra | | Kommentera |

2014

Här hemma har det hänt en del sen sist.
 
Den 25 december anlände en liten kusin vid namn Charlie. Syster gick med värkar hela julafton men han väntade till dagen hon var beräknad. Anton och Benjamin har träffat Charlie en gång och Benjamin var lite skeptisk till den lille men Anton ville ha honom brevid sig hela tiden.
 
Barnen var lediga från förskolan under julledigheterna så tre veckor var dom hemma, Benjamin är inte så förtjust i att gå dit igen medan Anton är lika glad varje dag, han har utvecklats en del dessa tre veckor tyckte dom på förskolan och det är ju kul att höra. Språket händer det massor i just nu.
 
Benjamin har fått lapp för ögat och det går inget vidare, dock ska vi testa att ha den lappen på dagiset, det verkar funka lite bättre där uppe. För på dagiset använder han sin glasögon jätte bra men här hemma sitter dom inte alls på lika bra.
 
 
Benjamin | | Kommentera |
Upp