50 dagar kvar till beräknad förlossning

Idag är det 50 dagar kvar till Viggo är beräknad att komma, det känns jätte nära och som en evighet. Jag har börjat fundera på förlossningsväskan men även en väska till Benjamin och Anton å deras väskor om dom ska sova över hos någon. Man vet ju aldrig riktigt hur det blir. Insåg idag att Viggo ej har några vantar eller mössa, men det ska vi ju hinna köpa hem innan han kommer. Dom senaste dagarna så har jag haft rätt jobbigt med sammandragningar, dom gör inte ont men dom känns och det är jobbigt .

Idag var syster här med Charlie och Wilmer. Wilmer fick sig en ordentlig spark av Viggo, han uppskattade inte alls att jag hade en bebis sovande på mig, men jag tycker det är så himla mysigt! Charlie härjade loss med Benjamin och Anton, och lekte själv med barnens leksaker. Klart det är kul att komma till kusinerna och få leka med nya leksaker. Var ju längesen dom var här nu. 
Anton, Benjamin, Gravid med Viggo, Sandra | | Kommentera |

Nya rutiner ger prövningar

Dom senaste gångerna jag sövt barnen så har jag knappt kommit upp ur sängen och det har varit mycket tjat från B att jag ska komma å sitta hos honom fast jag ligger hos Anton, så igår när dom bråkade så mycket så kände jag att nu testar vi och lägga dom i sitt rum själva. Anton somnar vanligtvis efter ett par minuter men var nog vaken en halvtimme, Benjamin däremot han höll i gång i 1,5 timme. Idag somnade han på en halvtimme. Anton somnade på ett par minuter. Det är verkligen skillnad på hur nattningarna är på dessa två barn. Likaså Anton har ej haft några problem att sova själv fram tills Tobias och jag bodde isär, efter det kommer han gärna in på natten, Benjamin däremot har börjat allt oftare sova i sin säng enda fram till morgonen. Han har vi ju Samsovit med sen dag 1 och sen lärde han sig ju sova i sin säng men kom gärna på natten upp till oss. 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, en nattlampa ska införskaffas både till Viggos säng och barnens sovrum. Nu har vi inga persienner i något rum men det måste också införskaffas så det blir inte riktigt jätte mörkt i barnens rum men då tycker dom att skuggorna som trädena gör kan vara läskiga.

Anton, Benjamin | | Kommentera |

Ett besök på mödra

Idag vad jag mödra, kollade till Viggo. Benjamin och Anton var med, idag var ingen bra dag dom var tokbusiga! 

Idag var jag på Mvc igen :) 
Vecka 33 (32+4)
Sfmått - 31 cm
Bebisen hjärtslag - 130
Blodtryck - 90/60
Vikten +0 kg sen sist

Mitt blodvärde/järnvärde hade förra veckan inte gjort någon förändring men jag hoppas nästa vecka att det ska ligga bättre till. Idag tog hon inget järnvärdekoll på mig. Men nu äter jag ju och jag hoppas på en förändring nu! 
Gravid med Viggo | | Kommentera |
Upp