Måndag

Igår så bakade vi hemma, det blev saffransbullar och pepparkakor. Jag har aldrig gjort bullar tidigare men det gick riktigt bra faktiskt. Vi åkte sedan hem till pappa och fikade lite där.

Idag har jag varit på besök hos sjukgymnasten och fick då 'domen' foglossning. Så fått övningar och sånt jag ska göra nu, jag bär ju oftast barnen på höger sida så var väldigt stel på vänster faktiskt. Hon såg saker som inte ens jag själv la märke till. Längtar tills Viggo är ute så jag kan börja träna kroppen igen. Min rygg måste verkligen tränas och alla inre muskler sen måste jag stretcha. 

Idag ska vi skriva på faderskapspapprena också. Så det är fixat och klart. 


Igår somnade våran hamster in också. Katten och jag hörde ett konstigt ljud på dagen och kollade till hamstern då men då låg han och sov, några timmar senare var han död. Gravid med Viggo, Sandra | | Kommentera |

Detta med att bli vuxen

Jag har fått lära mig en sak på praktiken och det är, dricker man inte te och kaffe då är man inte vuxen. Gästerna blir alltid lika chockade när jag har vatten i glaset. 
Igår bjöds det på 'små varmt' aldrig hört talas om tidigare men tydligen är det ett julbord typ. Fick ett litet vuxenpoäng då jag faktiskt åt Janssons frestelsen igår och tyckte det var gott. 
Det finns så himla många erfarenheter hos dom äldre och det är rätt intressant att få höra om när dom var unga. Jag älskar att höra historierna om hur dom träffade sina partners. Det känns dock inte lika 'spännande' att berätta att man hittade sin på internet ;) 
Som en lite rolig sak jag läste för ett tag sedan 'idag kan man hitta sin framtida partner när man sitter på toa'


Sandra | | Kommentera |

Torsdag, ny vecka

Idag går vi in i vecka 29, busungen tar allt mer plats i magen och det märker man nu.  Hade en riktig skidag igår med sammandragningar och foglossning ska till sjukgymnasten på måndag och det känns faktiskt riktigt bra, jag hoppas hon kan hjälpa mig på något vis. 

Igår fick ju äntligen bilderna på våra finaste killar också, jag är så stolt över att få vara deras mamma. Dom är helt underbara, även om dom sätter andra sidan till ibland, men så är det väl alltid.

Imorgon ska vi äntligen åka och handla, finns inget bättre tycker jag. 
Två veckor kvar på praktiken har jag med och två veckor plus en dag till jag fyller också. 
Gravid med Viggo, Sandra | | Kommentera |
Upp