Hamnar på latsidan

Dom dagar jag har barnen hemma så går vi mest runt i en dvala här hemma. Dom dagar vi har något planerat eller dom ska till förskolan är det fullt ös från start men nu går vi och segar mest. 
Sen det dåliga vädret gör inte saken bättre. Vi har fått i oss lite mat, ska göra några träningsövningar snart tänkte jag.
Har även två ikeapåsar och en torkställning att vika tvätt ifrån. Men men, berget byggs ju bara om man inte tar tag i det. 


Igår var jac och Viggo på stan med lillasyster, blev ett par byxor och en keps till honom. Imorgon kommer barnen få ett paket från hm med massor med kläder i också. Ska faktiskt ta och rensa barnens lådor. Anton har massor i storlek 98/104 kvar i lådan trots allt är för kort för honom. Kanske skulle ta tag i det nu! 
Sandra | | Kommentera |

Tisdag

Nu är det flera dagar sedan jag skrev, det har la inte hänt så jätte mycket egentligen. 
Marsvinen har flyttat hem hit och redan på en vecka har dom gjort framsteg. Så himla mysigt att höra dom "wiipa" när man håller på i köket och styr. 

Skrev matlista inför denna vecka:
Kinakyckling med sting
Lasange 
Köttbullar med potatis och gräddsås
Fläskyttefilè med ris 
Mexicoröra 
Kycklinggryta med purjolök och dijonsenap.
Jag brukar kolla Jennysmatblogg.se och olika matkassar när jag letar nya maträtter.
 
Igår köpte jag föresten en ny tröja, jag är så dålig på att unna mig saker men kände att jag behöver uppdatera min garderob, antingen är det för stort eller för litet just nu. Så himla jobbigt, nästa månad ska jag köpa gymkort och sen ska jag börja träna. Något jag verkligen längtar efter faktiskt. Jag tycker det är så himla svårt med hemmaträning, så blir bättre om man går iväg någon timme och den timmen är till för att bara träna. Då kan jag träna när dom stora killarna är på förskolan eller när T är hemma. 
Sandra | | En kommentar |

Familjen utökas

Dagarna bara rusar förbi. I måndags och igår var barnen på förskolan. I måndags blev det en promenad med syster och i tisdags var jag på efterkontrollen sen gick jag och lillasyster till min gamla praktik. Så himla kul att vara tillbaka, saknar mina pensionärer lite. 

Idag ska familjen utökas med två marsvin faktiskt. Vi ska se hur det går med mammas marsvin här hemma så en tid framöver ska Blomman och Humlan bo här hemma. Det ska bli intressant och se hur katterna reagerar. Dom har ju tidigare bott med hamstrar men marsvin är ju större så vi får se. Våran Frans är ju så himla speciell, han älskar att ligga i varukorgen trots att jag vaggar och gungar Viggo så ligger han kvar. Sen är han ju så himla förtjust i Anton, dom sover alltid ihop och han följer Anton som en liten svans. 


Sandra | | Kommentera |
Upp