Att finna tiden för sig själv

Att ha egentid och intressen är ju sisådär när man har familj. Det enklaste är ju sånt man kan göra hemma och som inte kräver tid. 

Jag har väl alltid haft ett stort djurintresse, min dröm är ju att föda upp något djur, men det är inte det enklaste när man bor i lägenhet. Jag hade möss ett tag men det är tyvärr svårsålda små individer. Men det var riktigt spännande att planera parningen, se honans mage växa och sen hitta dom små bebisarna och se dom växa upp. Sen är det så tråkigt att ingen i min närhet har samma intresse. "Väx upp" eller "vad ska du med det djuret till" får jag ofta höra. Jag ifrågasätter inte personer om dom går och köper skor för 600kr eller en lampa för samma pris men när det handlar om djur blir man ofta ifrågasatt. Tråkigt faktiskt för det är mitt intresse. 
Ett annat stort intresse jag har är hundträning, det ligger mig väldigt varmt om hjärtat men en hund är inte heller det enklaste. Just nu skulle en hund passa perfekt i vårat liv och jag skulle så gärna vilja ha en. Men sen är det där när man börjar jobba, hunden ska inte behöva stå ensam hela dagarna . Utbudet här i stan på dagmatte och hunddagis är tyvärr inte den bästa.

Sen är det ju gymmet som jag fann kärleken i men även där ställer det till det, mitt källargym jag tränade på kunde jag ha med barnen, öppet dygnet runt och låg nära här där vi bor. Det är ju det man önskar, sen var det sällan personer där så man kunde träna ensam. Hemmaträning har jag svårt att få ihop faktiskt men vill man så får man ju pussla in det men det var det jag föredrog med gymmet, man går dit och kör sitt pass sen går man hem. 
Sandra | |
Upp