I mina ögon har alla lika värde

Jag fick en chock igår hur snabbt och enkelt man får ökar besöksstatistiken bara man sitter på lite intressant info. Jag känner nu att jag egentligen inte har med detta att göra för som jag skrev på instagram - Det är mellan två vuxna personer. 
Men att vi skulle svartmålat någon på Facebook är så fel, för det som skedde där var att jag frågade när kattungen kommer hem och fick då till svar att det ej blir någon kattunge. Jag har ju levt en vecka på sjukhus så missat en hel del. Sen skrev en vän till Petra att hon tycker lovat är lovat och att som seriös uppfödare lovar man inte bort något.
Jag förstår Petras besvikelse, för om sanningen hade varit som på blogginlägget, fine då hade till och med jag inte lämnat bort katten! Men nu är det ju inte så hela sanningen är, utan delvis pga att Petra umgås med "fel" person och den personen kan träffa katten så fick hon inte kattungen, ja man hör ju vilken sandlådenivå det är på, sen var det några till bidragande faktorer som jag inte riktigt fattat. Någon diskussion som inte var uppskattat av alla i huset.  Blogginlägget var väl en pik om att hon kan nå ut till en större skara och det kan hon ju, men känns som det är på så låg nivå. Vad spelar det för roll om 100000 får läsat när dom närmsta vet sanningen? 
Men det var likadant när Petra fyllde 30 hon skulle få en tatuering då och den sitter fortfarande inte på kroppen. Sen är det väl så vem vill ge bort något som är värt minst 8000 kr när man kan få dom av någon annan, för det lät lite som så i inlägget "Hon skulle få katten gratis, en ragdoll med stamtavla". I mina ögon är alla katter och hundar lika mycket värda faktiskt, det kostar lika mycket att föda upp en kull med bondkatter som en kull med perserkatter men det är efterfrågan som styr priset. Stamtavlan kostar runt 500 kr att plocka ut, sen vaccination och avmaskning runt 1000 kr. Men det tycker jag man ska göra med bondkatter eller blandraskatter med, borde bli samma krav på katter som det är på hundar. Sandra | |
Upp