Fredag

Det är redan fredag, dagarna går super fort och jag älskar att leva i denna bebisbubbla. 

Dagarna går på bra här hemma, i tisdags kom vi hem framåt eftermiddagen och jag fick bo på soffan och amma snutte. På natten där bestämde jag att nej amningen är inget för mig även denna gång. Ett beslut jag känner mig lättad över men ändå gråtit över. Så nu går jag med sprängfyllda bröst och längtar tills dom är sig själva igen.

På onsdagen tog Tobias Benjamin och Anton och åkte till Räddningstjänsten som hade öppet hus. Barnen älskade det! Speciellt Benjamin. Jag och Viggo låg hemma och jag försökte vila efter en krångelnatt men det gick inget bra alls. Vi gick en liiten kort promenad och det var så skönt att komma ut och sträcka på benen.

Torsdagen kom och det var dags för pku, natten hade även den krånglat, har inte sovit många timmar alls sedan i söndags. Klockan 9 hade vi tid för Pku men lillen släppte inte i från sig något blod. Dock sov han som en stock och klockan 11 efter ett flertal stick och till slut tog dom blod från stortån kom vi därifrån. Även igår tog vi en liten promenad. Men min svank ömmar fortfarande, min hållning är urkass. 

Idag är Tobias på kurs,så jag är ensam hemma med killarna. Men det går bra faktiskt. Vi har även fått en ny diskmaskin! 
Sandra | |
Upp